Menu open/close
Peraduan Beli & Menang

Peraduan Cabutan Bertuah Beli & Menang

Anda berpeluang untuk memenangi hadiah set kebaya sulam sebanyak 12 pasang cukup untuk stok setahun!

Beli & Menang

CARA - CARA PENYERTAAN

Langkah 1 : Beli sebarang produk BYHISDAISY yang turut serta bernilai minima RM150 dalam 1 (satu) resit. Setiap RM150 layak untuk 1 penyertaan. Semakin banyak anda membeli dalam beberapa resit, semakin banyak nama anda akan tersenarai dalam tabung cabutan bertuah.

Langkah 2: Dengan setiap pembeli RM150 dalam 1 (satu) resit, nama anda akan automatik tersenarai dalam tabung cabutan bertuah.

Langkah 3: Tahniah! Tunggu sehingga hari cabutan bertuah yang akan dibuat dalam LIVE Instagram Byhisdaisy pada tarikh yang akan diberitahu kelak.

 

TERMA & SYARAT

Tempoh Peraduan: Bermula pada 22 Oktober 2020 dan akan berakhir pada 11 Disember 2020 (Jumaat).

Tarikh Tutup Penyertaan: Semua penyertaan mesti diterima oleh Penganjur sebelum 23:59:59 pada 11 Disember 2020. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan akan dibatalkan serta merta.

Hadiah: Pihak Penganjur berhak untuk menentukan koleksi kebaya dan kain pario yang akan diberikan kepada pemenang. Pemenang dibenarkan untuk memilih warna dan saiz kebaya yang dikehendaki. 

Terma Tambahan:

1. Semua hadiah akan dihantar kepada pemenang dalam tempoh 2 - 3 minggu dari 12 Disember 2020 ke alamat yang diberikan oleh pemenang.

2. Semua hadiah yang tidak dituntut selepas tarikh akhir yang ditetapkan oleh Pihak Penganjur akan dibatalkan. 

3. Pihak Penganjur berhak untuk menangguhkan tarikh dan tempat untuk penebusan hadiah yang telah ditentukan untuk suatu tarikh kemudian sekiranya berlaku sebarang keadaan yang tidak di duga.

4. Pihak Penganjur berhak untuk menukar sebarang terma dan syarat sekiranya berlaku perubahan dari semasa ke semasa.